A robusztus, mégis gyönyörűen kiegyensúlyozott ízek mestereiként ismert melbourne-i baristák adták az ötletet, hogy kolumbiai és etióp Arabica szemek megosztott, nagyon kontrasztos pörkölésével alkossuk meg ezt az intenzív, erősen pörkölt kávéízt. Tej hozzáadásával a pörkölt, gabonás és diós jegyek azonnal kibontakoznak csészéjében.
Hányféle kávé eredetű keverék létezik? Számtalan. De nem minden kávé van jó kölcsönhatásban a tejjel. Ezért nem bízhattuk a véletlenre a kávék és a tej ideális házasságát. A világ minden tájáról kipróbált eredetű kávék közül a Scuro számára a legjobb kolumbiai és etiópiai arabikákat választottuk ki. Ez a két kávé aromapotenciálja ütős, és az ízek harmonikus kompozícióját ígéri, amely a tej hozzáadásakor pontos egyensúlyban landol.
A pörkölés művészete a hőmérséklet, a pörkölési idő és a bab színe közötti finom egyensúlyt igényli. A megfelelő pörkölés a kulcsa annak, hogy a kávé és a tej nagyszerű harmóniája létrejöjjön. Rengeteg kombinációt teszteltünk, mígnem rájöttünk, hogy a Scuro tejjel való ideális ízegyensúlyának eléréséhez egy rendkívül kontrasztos osztott pörkölési technikára van szükség.
A BARISTA CREATIONS Scuro megmutatja, milyen intenzív lehet a kávé, miközben gyönyörűen egyensúlyban marad a tejjel. Éppen elég pörkölt ahhoz, hogy átnyomja a tejet, és finom édessége mérsékli intenzitását, hogy egy meggyőzően intenzív Cappuccino vagy Latte Macchiato legyen belőle.
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé