A magasan fekvő kolumbiai Aguadas-hegység hűvös éghajlatán a kávécseresznyéknek több idő kell az éréshez. A kávét klasszikus, mosott eljárással készítik elő, amely egy igazán összetett és időigényes folyamat. A helyi gazdák csakis a tökéletesen érett gyümölcsöket szedik le, majd a hosszas fermentálási folyamatot is gondos figyelemmel kísérik, hogy a lehető legjobb aromák alakuljanak ki minden egyes kávéban.
A kolumbiai Aguadasban termesztett Fair Trade kávé nagyobb része gyors és világos pörkölést kap, a másik részt pedig kicsit hosszabb ideig és mélyebben pörköljük, hogy az őrlemény még komplexebbé váljon.
A mosott kolumbiai Arabica kávék lédús, gyömölcsös ízjegyei jellemzik, amelyben néhol felfedezhető a kandírozott alma és a fanyar ribizli komplex ízvilága.
Ezért szeretjük: A Master Origin Colombia kávékapszula a farmerek hozzáértéséről tanúskodik, akik tovább tökéletesítették a klasszikus feldolgozási módszert, hogy az jobban előhozza a kivételesen nagy magasságban termelt Fair Trade minősítésű Arabica kávé karakterét. Kizárólag az érett termést szüretelik le, amit nagy gonddal, a szokásosnál tovább fermentálnak. Így születik ez a kivételesen gyümölcsös, édeskés kávé, amit lédús gyümölcsösség és ribizlis aromák gazdagítanak.
Tejjel elkészítve: Kóstolja meg tejjel is a Master Origin Colombia kávét, és élvezze az így előcsalogatott édeskés, karamellás ízeket! A kolumbiai Aguadas kávé tökéletes alap egy kényeztető, tejes és lágy Due Bianco recepthez.
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé