A Nicaragua “Black Honey” eljárással készült Arabica kávéval
Ha a “Black Honey” eljárással könnyű lenne nektárosan édes kávét készíteni, bizonyára mindenki így csinálná. Ám ezt a különleges feldolgozást alig néhány kávétermelő kockáztatja meg, mert nagyon gondos odafigyelést igényel. Ez adja a nicaraguai Arabica lágy, mézes textúráját és édes, gabonás ízjegyeit – a Master Origin Nicaragua kávékapszula pedig éppen így készül.
Ha szereti a kávét tejhabbal fogyasztani, a Master Origin Nicaragua őrleményből gazdag latte macchiato-t készíthet. Tejjel elkészítve is kiegyensúlyozott marad, de jobban előjönnek a kávé mogyorós, pörkölt ízjegyei.
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé