A Capriccio különleges karakterével az 1986-ban bevezetett első négy kávénk egyike volt. Ekkoriban Robusta tartalma miatt ez volt a legintenzívebb kávénk. A kávéipar úttörőiként, melyben kizárólag az Arabica számított prémium minőségű alapanyagnak, elkezdtük a legjobb minőségű Robusta kávékat „fűszerként” ehhez a kávékeverékhez adni – ez merész lépés volt. Ezzel a Capriccio lett az első világosan pörkölt blendünk, amelyben brazil és kolumbiai Arabica kávékat Robusta-val párosítottuk, feltárva ezzel egy kellemes gyümölcsösséggel és gabonás jegyekkel bíró gazdag profilt. Abban bíztunk, hogy elnyeri azoknak a könnyed espresso kedvelőknek a tetszését, akik szeretnének egy kis merészséget csempészni kávéjukba.
Jellegzetes, gabonás ízvilág, amit számtalanszor újrahaszonosítható alumínium kávékapszula véd a fénytől és a nedvességtől. A lágy pörkölés gazdag karaktert és enyhe savasságot eredményez a kávékeveréknek. Nagy tengerszint feletti magasságon, Dél-Amerikában termesztett enyhén savas, finom aromájú Arabica fajták keverékéből készül. Gazdag ízvilágát a megfelelő mennyiségű brazil Arabica és az enyhe pörkölésű, Közép-Afrikából származó Robusta összhangja adja.
Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.
Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé